Dynamic Web 

Programmet som ger Din hemsida liv!

Med det kraftfulla verktyget Dynamic Web från Allweb AB kan personalen på företaget lätt administrera och uppdatera hemsidans innehåll från vilken webläsare som helst utan några speciella kunskaper i vare sig internet, HTML eller liknande.

Den hemsidan du just nu tittar på är naturligtvis uppbyggd med just Dynamic Web. Och om du är intresserad så kan du kontakta sven@allweb.se eller joakim@allweb.se för mer information, och login för att se "insidan" av Dynamic Web.

Man loggar in på hemsidan, klickar på en sida man vill ändra eller väljer att skapa en ny sida. Sedan fyller man bara i enkla formulär, väljer en bild från bild-databasen, och när man sparar finns sidan direkt tillgänglig för alla besökare.
Layout, färger och format är styrt av ett antal olika mallar, som skapats unikt för just Er hemsida, för att få ett snyggt och enhetligt utseende med genomgående färger och fonter. Man kan enkelt byta mall på en sida, för att placera om bilder på olika ställen, textstycken i kolumner eller ovanför varandra etc. Och man kan även slå samman flera sektioner med olika mallar till en stor sida.

Vill man så kan man även låta författarna ändra på exempelvis fontstorlek, bakgrundsfärg och liknande.

När man lär sig lite mer så kan man även använda speciella styrkoder för att ändra textformat, skapa länkar i texten mellan olika sidor, lägga in bilder eller andra filer, skapa små tabeller med mera.

Man kan även skapa speciella sidor såsom nyhets-script, personal-register, dagens fråga, site-karta, kontaktformulär med mera. I vissa fall kan det krävas att vi skapar en mallfil om det är ett specifikt ändamål eller man vill ha ett speciellt utseende. Men i de flesta fall är det fixat och klart med bara "ett tryck på en knapp".

Vill man ha vissa sidor bara för speciella besökare så kan man låta vissa sidor vara skyddade med lösenord, och man kan skapa flera olika grupper där varje grupp med login har sin uppsättning sidor. Och man kan skicka nyhetsbrev till dessa besökarna, och om man vill sätta olika användarattribut för att få mer specifikt urval av vem som får vilket nyhetsbrev.

Prova att klicka på Login i menyn och ange vip som login och password, så ska du få fram en extra VIP-sida i menyn.

Detta och mycket mer finns i Dynamic Web.
Skicka E-post Författare: Joakim Ek
 
Skriv ut denna sida Skriv ut denna sida
Tipsa en vän Tipsa en vän